Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, позуючи на шезлонгу в темно-синій сукні-халаті з глибоким декольте, засвітивши розкішні груди і стрункі ноги. Так, артистка представила джазовий альбом "Любов то велика сила", розповівши про свої романтичні мрії. Наталя зізналася, що ідеальне побачення для неї - вечеря при свічках під м'яку, ніжну боссанову (жанр бразильської музики, що представляє фольклор і вкраплення джазу).

найчарівніший і романтичний час у році по праву належить літнім вечорами. Мій ідеальний літній вечір - це побачення з коханим чоловіком, під м'яку, ніжну боссанову з прохолодними дудками в жаркій пустелі. Саме такою красою і ніжністю просочений альбом #ЛюбовТоВеликаСила, який я подарувала всім вам для романтичних побачень. Музика для поцілунків і для ваших зустрічей... ⠀ Мої дорогі, а який для вас кращий літній вечір? Сидіти на березі моря і загадувати бажання? Або насолоджуватися на літній терасі улюбленого закладу з чашечкою кави? Або лежати на пледі в парку з коханою людиною?

Фолловери не пройшли повз: "Фотограф чарівник!", "Ви просто бомба😘🥰❤️", "Ви просто жіночий еталон ♥️💐🥀", "Ідеальний літній вечір на вашому концерті!!!!❤️❤️❤️", "Розкішна😍 Ніжки як з обкладинки!🔥🔥🔥", "Наталія хочу зробити Вам комплімент.Чудово виглядаєте.Видно що у Вашому серці живе любов.так тримати.Респект🔥🔥👍👍👍", "Найкраща співачка українського шоу-бізу!!!!🌹Люблю!".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".