Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила забавну серію кадрів, позуючи з величезним пухнастим кроликом, відправившись показувати численним шанувальникам незвідані куточки України разом з Богданом Богдановичем (Ігорем Новінчуком) у рамках шоу "Le Маршрутка". Так, артистка приміряла стильний білий комбінезон і чорний топ, насолоджуючись серед квітучого поля сонечком в компанії нового пухнастого друга.

Добрий ранок☺️ Хто ви за східним календарем?👇🏻 Я кролик🐰 поділилася думками Нікітюк.

Фолловери не пройшли повз: "Ууааааа😂", "Ой клааааасссс😍", "Бусінкии 😍😍", "А я свиня не тільки за календарем😂😂", "Боже мій! Де взяти ДРАКОНА! 🤪😭😂", "ЛЕСЯЯЯЯЯЯЯЯ ТИ СУПЕР💪🏻❤️🔥😍", "Де вже кролика знайшли? ❤️".

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Леся Нікітюк влаштувала собі фотосесію серед зеленого поля в Харківській області, примірявши розкішне довге плаття жовтого кольору і засвітивши стрункі ноги. Втім, не обійшлося без конфузів, - артистка поскаржилася, що за нею хтось стежить, показавши, як причаївся неподалік, ніжачись на сонечку і сам Богдан Богданович.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.