Відомий український шоумен, актор і сьогоднішній лідер студії "Квартал 95" Євген Кошовий став гостем випуску YouTube-проєкту Маші Єфросиніної "Іспит на відвертість". Так, на зйомках інтерв'ю актор студії "Квартал 95" розговорився про особисте життя, що робить дуже рідко.

Євген відверто розповів про стосунки з дружиною Ксенією, з якою перебуває у щасливому шлюбі вже 13 років і виховує двох доньок - 12-річну Варвару, яка здивувала публіку "бойовою розфарбовкою", і 6-річну Серафиму.

У відвертій розмові з Машею Єфросиніною актор студії "Квартал-95" Євген Кошовий згадав, як кохана повідомила йому про першу вагітність і як він відреагував на цю новину.

Крім того, український комік зізнався: він став причиною того, що його вагітна дружина втратила найдорожче в житті. А саме — роботу у відомому українському шоу-балеті, учасницею якого вона стала ще до знайомства з Кошовим.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ксенія погодилася на умову зіркового чоловіка і покинула улюблену роботу заради сімейного щастя. За словами Євгена Кошового, він розумів, що позбавляє кохану жінку найдорожчого в житті, але не міг вчинити інакше. Комік зізнався, що є дуже ревнивим чоловіком, тому сама думка про те, що у його вагітної дружини торкатиеться інша людина, виводила його з себе.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олена Кравець з "Кварталу 95" заговорила про вибори мера Києва.

Як повідомляв Знай.uа Кошовий з Кварталу розповів про вагітність дружини.

Знай.uа писав, робота в McDonald's і домагання — дівчатка Кравець з "Кварталу" зробили відверте зізнання.