Незважаючи на те, що голлівудський красунчик Бред Пітт вже розміняв шостий десяток, громадськість та ЗМІ все одно цікавитиме його особисте життя. А він і досі залишається харизматичним секс-символом Голлівуду.

Джерело: свіже інтерв'ю в журналі Vulture.

Бред Пітт, фото YouTube
Бред Пітт, фото YouTube

Після розлучення з Анджеліною Джолі акторові приписали вже десятки романів, але жоден з них так і не отримав підтвердження. Останнім часом Пітта часто бачать у компанії актриси, виконавиці ролі в серіалі "Затримка розвитку" Алії Шокат.

Разом вни були на відкритті виставок, на прем'єрі опери Каньє Уеста, а в останній раз - у квітні - Шокат сфотографували, коли вона виїхала з дому Пітта на велосипеді.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Алія Шокат, фото Instagram
Алія Шокат, фото Instagram

"Ми не зустрічаємося. Ми просто друзі. Мої знайомі, коли побачили всі ці новини, тут же почали мені писати, запитуючи що ж все-таки відбувається. Вони пересилали мені всі ці фото. Я була ошелешена такою увагою. Це таке відчуття, ніби ти в школі і виявився голим перед усім класом і такий: "Боже, нехай на мене всі дивляться! У мене були моменти в житті, коли я відчувала тиск з боку суспільства, але ніколи воно не було таким. Таким безконтрольним", - пояснює Шокат.

Цікаво також відзначити ремарку автора матеріалу Рейчел Хендлер, яка зазначає, що вірить актрисі, так як та була максимально відверта в інших місцях розмови, які журналіст точно не ставить під сумнів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 13-річна рідна донька Бреда Пітта і Анджеліни Джолі Шайло офіційно стала хлопчиком – дівчинка змінила ім'я і стала "Джоном".

Як повідомляв портал Знай.ua, Анджеліна Джолі і Бред Пітт продовжують залишатися бізнес-партнерами.