Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно дружина знаменитості, Примадонна, вирішила не відставати від коханого, виставивши серію трепетних селфі, які робить досить рідко, тому кадри і стали справжнім сюрпризом для численних шанувальників. Так, артистка позувала серед поля на ділянці їх замку в селі Грязь, здивувавши моложавим зовнішнім виглядом, адже показала обличчя фактично без макіяжу.

У мене є свій лужок,приходь до мене дружок.🌿#літо#щастя забавно підписала знімки Пугачова

Фолловери залишилися в захваті, не пройшов повз і коханий чоловік Алли, Максим Галкін: "Дружок вже в дорозі", "Ви в такій формі постійно 👍🏻як ви себе підтримуєте у Ваші роки ,стройненька ,красива 😍", "Алла Борисівна, ви прекрасна!😍❤️", "Яка Ви красива ☀️❤️", "Красуня!!!!! Просто Дівчина!!!!🔥🔥🔥🔥💖💖💖💖", "Красива жінка, у лужка😉 Щаслива і мудра вона.😉❤️❤️❤️", "Алла Борисівна! Ви прекрасні! Люблю Вашу творчість! 😊🤗", "Красуня ❤️🌟".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Алла Пугачова выставяла трепетний кадр в компанії друзів, яких не бачила довгий час через самоізоляцію у зв'язку з коронавірусом. Співачка накрила величезний стіл на свіжому повітрі, а серед зіркових гостей можна помітити виконавця Олександра Буйнова та дизайнера Валентина Юдашкіна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.