Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. А нещодавно красуня-сестра знаменитості, 28-річна Ксенія, виставила пікантний кадр, відпочиваючи в спекотний літній день. Так, дівчина насолоджувалася кальяном і приміряла бікіні яскраво-червоного кольору, засвітивши татуювання на правому стегні. Варто зазначити, що батьки Світлани, мама Наталія і тато Сергій, живуть у Київській області, як і Ксенія з чоловіком.

Не соромтеся своїх почуттів і бажань. Іншого життя для них не буде...❤️ поділилася думками Лобода-молодша

Фолловери одразу ж засипали красуню компліментами.

Варто відзначити, що раніше Ксенія Лобода виставила кілька трепетних архівних кадрів, позуючи з мамою Наталією, Світланою і чоловіком, українським бізнесменом Артемом Аурсаліді. Так, велика і дружня родина зібралася разом на радісному святі, фотографуючись на тлі води. А 29 червня красуня і її коханий відзначили першу річницю весілля.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.