Ведуча програми "Аферисти в мережах" на Новому каналі потрапила на нову схему шахраїв, коли їй на сайті знайомств написала дівчина на ім'я Ліля і представилася секретаркою впливового продюсера. Вона сказала, що її бос шукає нову співачку і навіть запросила на кастинг.

"Пояснила, що продюсер шукає нову співачку для розкрутки, – розповідає Олена-Крістіна Лебідь. – Напевно, мій вокал вразив їх по листуванню (посміхається). Бо казали, що я ідеальний варіант. І попередили, щоб взяла з собою купальник".

Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу
Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу

А проходив кастинг на приватній студії, яка нагадувала більше заміський будинок. З присутніх був тільки чоловік років п'ятдесяти, який представився музичним продюсером. Ніякої техніки або відеокамер, тільки шампанське і шоколад.

"Невже це тупий разводняк? – вирішила дізнатися ведуча проекту. – Невже багатий чувак на своїй дачі влаштовує кастинг на одну ніч?".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу
Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу

Поки Олена-Крістіна Лебідь тягнула час і погоджувалася на пропозиції продюсера – заспівати і станцювати в купальнику – команда програми розшукала справжніх власників будинку. І ніякого відношення до шоу-бізнесу не мали ні вони, ні так званий продюсер. Виявилося, що він просто наглядає за житлом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, наречена Розенко на всю Україну зізналася про ранкових "пригоди" з режисером.

Як повідомляв Знай. ua, шахраї перетворили наречену Розенко Христину Лебідь у Шрека.

Також Знай. ua писав, що витончену наречену Розенко похитнуло від хвилі оригінальних "компліментів".