Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість поділився новим кадром, де позував, загадково знімаючи сонцезахисні окуляри. Так, артист зізнався, чи вірить він у ретроградний Меркурій, адже прийнято вважати, що в такі дати у людей відбуваються нещастя, планета ж "задом" рухається.

Володимир зазначив, що останні кілька днів йому сильно хочеться спати і він не може сконцентруватися, однак зовсім не через те, що 10 днів провів на зйомках під пекучим сонцем, спілкувався з величезною кількістю людей, святкував 3 дні 32-річчя в Одесі і випив там чимало алкоголю. Загалом, винен Меркурій.

Звичайно, надавати значення ретроградному Меркурію і коридору затемнень це справа шизиків. ⠀ Так думав і я. Але останні кілька днів, які просто прибивають до ліжка, забороняють мозку нормально міркувати і т. п ставлять під сумнів. ⠀ Спочатку думав, що це через останні 10 днів зйомок на сонці, постійного спілкування з людьми, що емоційно виснажує. Переїзди по наших дорогах по всій східній Україні. Думав, що може через дня народження, де я за 3 дні випив багато алкоголю, та й взагалі непогано відірвався. ⠀ Думав, що через вік... ⠀ Але ні! Тепер я впевнений, що це витівки ретроградного Меркурія і коридору затемнень. Тож будьте уважні. Тримайтеся!!!🤣🤣🤣

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До речі, ретроградний Меркурій - не таке страшне явище, як про нього говорять. У кожної планети є два види руху - директний і ретроградний. Директний рух - "звичайний" хід будь-якої планети, ретроградний - коли планета "передумала" і почала обертатися в іншу сторону.

Насправді, звичайно ж, вона в іншу сторону не обертається, а створює оптичну ілюзію, адже планети Сонячної системи рухаються навколо Сонця в одному напрямку, але на різній відстані, на орбітах різного діаметру, тому завершують своє коло з різною швидкістю. Меркурій "обганяє" Землю, адже його орбіта - всього 88 днів, в той час як у Землі їх цілих 365.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.