Відомий російський актор Олексій Панін, який оскандалився сексуальними подвигами і неоднозначними висловлюваннями про Крим і Україну, активно веде свою сторінку в Instagram і регулярно ділиться з підписниками моментами зі свого життя.

Так, в цей раз артист показав не менш провокативне фото, що і раніше. Панін позував на пляжі в напівоголеному вигляді з пляшкою "Апероля" в руці. Він радісно дивиться на сонце, прикриваючи обличчя рукою.

"Дуже вже мені подобається ця фотографія.😊 Доброго ранку всесвіт!🌈" - підписав кадр Олексій.

"Потрясний кадр, вид життєствердний, і уособлюють вічність і бажання жити", "Добре поаперолити Льоша!💫", "Льоха, час їсти добре, дуже худий", - написали в коментарях фоловери скандальної зірки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олексій Панін похвалився в Instagram фотографією, на якій зображений повністю голяка і в компанії такої самої оголеної подруги.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексій Панін у черговий раз порадував шанувальників, опублікувавши фото, на якому "нагинає" двох дівчат.

Також портал Знай.uа писав, що Олексій Панін розповів, як разом з Гітлером окупував Європу і зізнався в ненависті до Росії.