Популярний турецький актор і фотомодель Бурак Озчівіт, який отримав визнання у любителів кіно в усьому світі після виходу останньої екранізації відомого роману "Корольок – пташка співоча", порадував шанувальників свіжими фото.

На цей раз Бурак опублікував свій портрет із задумливим виразом обличчя. Про це стало відомо завдяки новій публікації Бурака Озчивита в мережі Instagram.

Публікація Бурака Озчівіта, скріншот: Instagram
Публікація Бурака Озчівіта, скріншот: Instagram

Зірка серіалу "Величне століття" показав незвичайне фото, яке зробив сам. На знімку видно, що актор знаходиться біля входу в квартиру, у відображенні скла можна спостерігати за зеленими насадженнями та порожнечею, саме тому можна зрозуміти, що актор відпочиває від зйомок і робить ненудні селфі. Буквально за кілька годин публікація зібрала 700 тисяч лайків і сотні коментарів з компліментами і смайликами.

Також варто нагадати нашим читачам, що серце турецького красеня давно зайняте – у 2013 році Озчивит познайомився з Фахріє Евджен. Вони грали закоханих в серіалі "Корольок – пташка співоча". Екранний роман швидко став реальним.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Після двох років стосунків актор зробив дівчині пропозицію. 29 червня 2017 року пара відсвяткувала пишне весілля. На третю річницю одруження Фахріє опублікувала на своїй сторінці в Instagram архівну фотографію з торжества. На знімку закохані у весільних нарядах позують поруч з аркою із квітів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Бурджу Озберк порушила турецькі традиції і роздяглася.

Як повідомляв Знай.uа топ-5 неодружених красенів з ваших улюблених турецьких серіалів.

Знай.uа писав, зірка "Чудового століття" Бурак Озчівіт показав любов всього свого життя.