Переможниця реаліті-шоу "Холостяк" і наречена його учасника Микити Добриніна Дар'я Квіткова поділилася зі своїми шанувальниками досить відвертим знімком. На цей раз Даша показала себе і чоловіка зображеними у ліжку.

Про це стало відомо завдяки новій публікації в мережі Instagram.

Публікація Дар'ї Квіткової, скріншот: Instagram
Публікація Дар'ї Квіткової, скріншот: Instagram

"Для мене дуже важливо відчувати себе красивою і щасливою поруч з чоловіком, як зовні, так і внутрішньо. У мене з самого дитинства були червоні щічки і шорсткість на них, але я не особливо звертала на це увагу, так як думала, що це просто моя така особливість. Я не алергік, але цього року щось пішло не так. Почервоніння дуже посилилося, а виною всьому спека і тополиний пух. Близько тижня я тестувала на собі нову сироватку і крем від @larocheposay_ua для чутливої і схильної до алергії шкіри обличчя. Брала з собою в поїздку цю допомогу, так як ми перебували на спеці майже весь час. Те, що пройде почервоніння - я не сумнівалася, але те, що пройде моя шорсткість, з якою я жила 22 роки — повалило мене в приємний шок. Таких ніжних і м'яких щічок у мене ще не було. Стало набагато приємніше, коли чоловік пристає і цілує кожен міліметр обличчя.", - поділилася враженнями Даша.

Даша Квіткова, фото - Instagram
Даша Квіткова, фото - Instagram

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проєкті своє кохання. Обраницею чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото та відео з новоспеченою дружиною, і в цей раз показав милий кадр, на якому позує з нею.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відома українська ведуча відгуляє весілля з французьким режисером під час пандемії.

Як повідомляв Знай.uа "Холостяк" Добринін притиснув напівоголену Квіткову в пориві пристрасті – "Не любить секс".

Знай.uа писав, холостяк Добринін і Квіткова планують весілля - хто опинився серед гостей і скільки коштує свято.