Відразу після новорічних корпоративів головні красуні українського шоу-бізнесу вирішили влаштувати собі заслужений відпочинок, почавши Новий рік 2020 з блакитної води і сонечка, замість хородной зими. Так, знаменитості роз'їхалися по різних райських курортах, подалі від турбот, і вже встигли похвалитися шикарними фігурами, над якими наполегливо працюють. Оля Полякова, Світлана Лобода, Катя Осадча, Дарина Квіткова, Даша Астаф'єва та інші викликали захоплення шанувальників, демонструючи форми в купальниках в Instagram.

"Magically start of New Year 💙(Магічний початок Нового року)" - зізнається Світлана Лобода, але умовчує про те, де відпочиває з дітьми і друзями.

"Порушую тут, по всіх фронтах😂😂😂 як бачите...", - жартує Даша Астаф'єва. Для відпочинку артистка вибрала популярний курорт Шарм-ель-Шейх у Єгипті.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Очікування vs реальність. Я не знаю яким дивом нас занесло в Чангу,але ми трішки розчаровані...", - сумує красуня Дар'я Квіткова. Вони з нареченим Микитою Добриніним вирушили на райський Балі, однак "тусовочне" містечко Чангу їм поки що не подобається.

"Хто в новорічну ніч працював, той отримує бонус :) коли рік починається з канікул, то до літа рукою подати 😇", - радіє Катя Осадча. Вони з чоловіком Юрієм Горбуновим вибрали для канікул Сейшели.

"І шо ви там?)", - цікавиться Оля Полякова з сонячного Маямі. До речі, співачка ще не відпочиває, адже у неї розпланований яскравий тур по США і Канаді до середини січня.

"#сказочноебали 🤪 і штора знадобилася 😂", - сміється Слава Камінська з "НеАнгелів". Для райського відпочинку співачка також, як і "Холостяк" Микита Добринін з коханою зупинила свій вибір на Балі.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.