Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за гарні пісні і екзотичний образ. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість взяла участь у челенджі Потапа на його свіжий трек "Сhicabamboni", де станцювала гарячий тверк в міні-шортах на балконі у центрі Києва. При цьому артиска не упустила шансу засвітити струнку фігуру. Варто відзначити, що разом з красунею у челенджі вже встигли взяти участь такі зірки, як Оля Полякова, Настя Каменських, Катя Осадча та Юрій Горбунов, Надя Дорофєєва, Маша Єфросиніна, Ольга Бузова.

Ну і на закуску, за КРАЩИЙ тверк , отримує приз @mishvirmish #michelleandrade за найоригінальнішу LATINA CHICA!!🔥🔥 🔥💔 ay mami!!! поділився емоціями Потап

Фолловери не пройшли повз: "найкрутіша 👍🔥🔥🔥", "Юхуууууу🔥", "Ахххххх, круто, супер і вогонь 😎🤩🔥❤️", "Вогнемет!!!! 🔥", "Мішель😍🔥🔥🔥", "Мішелька запалила❤️🔥", "Ухти, класно тверкає😍", "Вона♥️ завжди НАЙКРАЩА!😌🔥", "Краще всіх😍👍", "Супер 🔥", "Мішелька 💥❤️👍🌹🙌🙌🙌".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Мішель Андраде виставила серію пікантних кадрів, позуючи з танцюристами, адже після ослаблення карантину через коронавірус COVID-19 змогла давати перші концерти та виступи. Артистка приміряла облягаючий прозорий комбінезон чорного кольору, засвітивши оголені сідниці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.