Нещодавно стало відомо, що старша донька співачки Глюкози (справжнє ім'я Наталія Іонова) пішла по стопах матері. 13-річна дівчинка презентувала свій перший кліп під псевдонімом Lidus. Ліда декілька років ховалася за співачкою-мультяшкою. До речі, її мати раніше теж приховувала свою особистість.

У свою чергу Глюкоза пояснила, що мультяшний персонаж було вигадано для того, щоб уберегти дитину від негативу з боку громадськості.

Чоловік Глюкози Олександр Чистяков розповів на своїй сторінці в Instagram, які складнощі зазнала їхня дочка за цей рік. За його словами, в цьому році дівчинку вигнали зі школи, в якій вона вчилася з дитячого садка.

"Вигнали за характер, за порушення дресскоду, за те, що вона неординарна. Навчалася вона добре. Сказали нам про це за тиждень до початку навчального року. Їй було 12. На щастя вже через місяць вона опинилася в чудовій творчої школі Сергія Казарновського. Потім був болісний пошук "точки опори", нових друзів, протестів, безсоння", - написав Чистяков.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Саме в той період і з'явилася пісня "Петарда". Близько допомогли Ліді зробити кліп, в якому було б показано, що діється в її голові.

"Практично всі образи ми малювали зі слів Ліди або за її малюнками. Вона дуже гостро відчуває життя і живе в своєму приголомшливому творчому світі", - поділився батько юної артистки.

Сама Ліда зізналася, що в новій школі було відчуття, що всі дивляться на неї та обговорюють.

"І взагалі я часто відчуваю себе як ніби мене оцінюють люди навколо, як посеред стадіону з купою незнайомих людей, які чекають від тебе перемоги. А ти може і не плануєш нікого перемагати, а просто хочеш жити..."- заявила Lidus.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, донька Глюкози пішла по стопах матері і перетворилася на Петарду.

Як повідомляв портал Знай.ua, Глюкоза загрузла в мільйонних боргах через авантюри чоловіка з Фадєєвим.

Також портал Знай.ua писав, що Глюкоза заради краси ризикнула життям 89-річної бабусі.