У понеділок, 6 липня, весь світ відзначив дуже романтичний свято – міжнародний день поцілунку. Українські зірки долучилися до святкування і опублікували ніжні фото в соціальних мережах.

На заході сонця поцілувала чоловіка Настя Каменських. На знімку вона скромно цілує його в щоку, але залишила інтригуючий підпис.

"Коли прочитала, що потрібно цілувати близьких мінімум 5 разів на день! Хоча зазвичай я перевиконую план. Сподіваюся, ви теж", — кокетує Настя.

Макс Барських разом з Мішею Романової поцілував симпатичного хлопця – сина Романової дворічного Мартіна.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зірка "Кріпосний" та "Червоної королеви" Анна Сагайдачна показала декілька архівних поцілунків з чоловіком Євгеном Третяком.

Телеведуча Соломія Вітвіцька розповіла цілу історію про найбільш пам'ятний поцілунку. Звичайно ж, з чоловіком Владом Кочатковым.

Сніжана і Сергій Бабині показали щирі і ніжні поцілунки своєї домашньої життя. Сергій фото поцілунку з дружиною підписав віршами:

"Люблю її без міри, без кордонів
нестримно, нетерпляче, жагуче!
Люблю її і всією душею вірю,
В нашу літопис сторінок!
І мільярди поцілунків з нею,
Причетні не марно!"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Крістіна Лебідь в купальнику проходила кастинг у поп-групу.

Як повідомляв Знай. ua, Полякова з донькою своїми танцями знесли дах Потапу.

Також Знай. ua писав, що юна дочка Полякової блиснула жіночною фігурою в міні-топі, мама не витримала.