Заради зйомок п'ятого сезону "Аферисти в сітях" Олені-Крістіні Лебідь довелося неодноразово піддаватися небезпеці. Але розслідування з грою на смерть – одне з найбільш ризикованих. На цей раз ведучу закрили в гаражі і відмовлялися випускати.

За правилами цієї нетипової розваги, проти Олени-Крістіни Лебідь боролася ще одна дівчина. Аферисти пообіцяли мільйон гривень в якості призу тій, хто вибереться з пастки.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу
Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу

"Я ледве вмовила нашу глядачку написати організаторам, що вона відмовляється, – каже Олена-Крістіна Лебідь. – Попросила сказати, що дуже хоче грати її сусідка, у якої кредит. Вони клюнули і почали писати мені на фейковий аккаунт в соцмережах. Відразу ж «заспівали» про мільйон гривень і якісь ключі".

Вже на наступний день ведуча Нового каналу вирушила на розслідування. Місце для гри аферисти вибрали віддалений – схоже на гаражний кооператив. Разом з суперницею Олену-Крістіну Лебідь закрили в одному з приміщень і наказали шукати потрібний ключ. Пощастило іншій учасниці.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу
Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу

"Я розкусила цю схему, коли почула, як, вибравшись з гаража, моя суперниця спішно шукає у всіх своїх знайомих грошей в борг, – розповідає ведуча – Це звичайна афера – зачепити на смачний куш, дати відчути боротьбу за нього, потім – тріумфальну перемогу. І коли людина вже втратила голову від щастя, шахраї ставлять маленьку умову – отримуєш мільйон, якщо сам заплатиш 50 тисяч гривень".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, наречена Розенко вирішила змінити професію.

Як повідомляв Знай. ua, наречена Розенко Лебідь зробила зізнання про перший поцілунок.

Також Знай. ua писав, що наречена Розенко показала, як бавиться на карантині з травою.