Американська співачка Мерайя Кері поділилася відео, на якому можна побачити, як співачка своїм голосом збиває пляшку.

Відповідний запис був оприлюднений на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

На відео можна побачити, як виконавиця бере високу ноту, після чого пляшка падає. На жаль, відео знято таким чином, що побачити опору, на якій вона стоїть, неможливо.

Мерайя Кері
Мерайя Кері

Даний інцидент стався при спробі Кері взяти участь у bottlecapchallenge, запущеного казахським бійцем змішаних єдиноборств Кареном Пашикяном, який займається змішаними бойовими єдиноборствами. Оригінально він передбачив зняття кришки ногою, і до челенджу у свій час долучилися актор Джейсон Стетхем, боєць Коннор Макгрегор, музикант Джон Мейер та інші.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Минулого року я намагалася подолати челендж, але він майже подолав мене. Ось той дубль, який ви не бачили", - йде мова в описі до новооприлюдненного відео.

Варто зазаначити, що тоді співачка все ж впоралася з завданням. Мерайя Кері ошелешила фанів, знявши кришку з пляшки просто голосом.

Таким чином, можна побачити, що голос музикантки достатньо сильний для обох задач.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Помічниця викладе в мережу "інтимне відео" популярної співачки: її кар'єрі кінець.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мерайя Кері потішила Селфі в пінній ванні.

Також Знай.ua писав, що Мерайя Кері показала жіночий рай.