Знаменита співачка Мерайя Кері подала позов до суду на свою колишню помічницю Лианну Азарян. Артистка стверджує, що екс-співробітниця шантажує її приватними відео інтимного характеру.

Про це повідомляє видання TMZ.

Мерайя Кері подала до суду на колишню асистентку Лианну Азарян, з якою працювала більше двох років. Співачка звинувачує жінку, яка виконувала обов'язки помічника, в шантажі.

Мерайя Кері почала співпрацювати з нею у березні 2015 року. Незабаром після підписання контракту Ліанна Азарян самовільно скористалася кредитною карткою Мераї Кері. В магазинах вона купувала речі, користуючись ім'ям свого директора, щоб їй робили знижки.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

У листопаді 2017 року Кері звільнила помічницю, однак включно за останній місяць платила їй обумовлену зарплату. Сума склала 327 тисяч доларів на рік.

Після того, як Мерайя Кері вирішила попрощатися з асистенткою, жінка заявила, що у неї є компрометуюче відео на директора, за яке зажадала 8 мільйонів доларів.

Співачка стверджує, що не очікувала від Лианны такого вчинку і не підозрювала, що дівчина потайки знімала її "приватну діяльність", .

У позові, який Мерайя Кері направила в суд, деякі з роликів відзначені як "інтимні".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що росіянка зважилася помститися свому деспотичному чоловіку. Останньою краплею стала заборона слухати улюблені пісні Софії Ротару. Жінка може опинитися у в'язниці за свої проступки.

Як раніше повідомляв "Знай.иа" Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося: чому не в плавках?

Відомий український співак і шоумен, який навесні оскандалився своїм виступом в Росії і славиться чужими фотографіями в мережі, показав нове фото, яким потішив своїх численних прихильниць. Вся справа в тому, що співак з'явився на огляд публіки в дуже романтичному образі.

ТакожЗнай.иа" писав про те, що скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі свою "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram.

Безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.