Сенсаційна українська рэперша Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість здивувала українців раптовим зізнанням - красуня, яка відома не тільки своїм талантом, але і відсутністю комплексів з приводу пишних форм, вирішила схуднути. Так, артистка виставила яскравий кадр в спортивних лосинах і футболці, а на шиї у неї висіло відразу кілька сантиметрових стрічок.

Олена пояснила, чому пішла на такий крок - 15 червня після дня народження дівчина глянула на ваги і засмутилася - на них були 127,5 кілограм. Мета виконавиці - схуднути за рік на 29 кілограм і для цього вона вже підшукала собі хороших дієтолога і фітнес-тренера. Зірка зазначила, що вже через місяць може похвалитися першими результатами.

ТОПИМО ЖИР‼️ ⠀ 2️⃣9️⃣ І це я не про вік, а про ціль схуднути, яку собі поставила! ⠀ 15 червня, після свого дня народження я встала на ваги і побачила цифру в 127,5 кілограмів! І тоді вирішила за рік схуднути на 29 кг 💪🏻 ⠀ Вже майже місяць як я знайшла дієтолога та тренера (про це пізніше) та маю перші результати😏 ⠀ Далі більше, хто зі мною?😂

Фолловери почали підтримувати Олену в таких важливих починаннях: "Діліться стратегією та результатами. Це дуже мотивує", "Альонка ти наче схудла😉👍 набагато меншою виглядаєш👍", "Результати видно, не зупиняйся🔥", "Олена, ти молодчинка! Тримаю за тебе кулачки👏", "Відмінне рішення👍 і тут навіть не про зовнішній вигляд, а здоров'я😘😍🔥все вийде🙌", "Хороші результати,немає нічого потужнішого як ціль яку людина поставила і хоче досягти", "Молодець, удачі тобі🙌, вір у себе і все вийде👌".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше