Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно артист виклав трепетні сімейні кадри з красунею-дружиною Лілією і їх сином Леоном, заради яких пара навіть їздила до Львова. Так, артист зазначив, що для нього немає нічого важливішого рідних і близьких людей. На знімках дружне сімейство трепетно обіймалися і посміхалися один одному, прогулюючись затишними вуличками міста Лева. Варто зазначити, що пара приховує обличчя Леона від сторонніх очей і, треба визнати, це їм професійно вдається.

Сім‘я - моє найбільше досягнення!..🧡🧡🧡 @liliya_yama поділився радістю Яма

Фолловери залишилися в захваті: "Які ж Ви гарні❤️", "такі милі💖", "Це круто❤️❤️❤️❤️❤️", "Дружина у вас 😍", "Завжди милуюся Вашими фото!", "Неймовірно чудові😍👍", "Дуже вже гарненька дружина,гідна такого симпатичного,веселого нашого любімчика,і диво Ваше разом з Вами!!!", "Вдале досягнення!", "Такі ж гарнюсікі❤️".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще