Нещодавно Бред Пітт постав у реальному житті в образі свого героя з фільму Тарантіно "Одного разу в Голлівуді" Кліффа Бутта.

Так, 56-річний володар премії "Оскар" вдруге за минулий місяць відвідав колишню дружину, голлівудську актрису Анджеліну Джолі і дітей, які переживають пандемію разом з матір'ю.

Анджеліна Джолі та Бред Пітт, фото: Getty Images
Анджеліна Джолі та Бред Пітт, фото: Getty Images

Варто відзначити, що Бред залишив особняк Енджи на ексклюзивному мотоциклі BMW, який займає особливе місце в його байкерській колекції – поряд з мотоциклами Ducati і авторським чоппером від знаменитого мотоконструктора Індіанця Ларрі.

Пітт виглядав дуже брутально і круто в чорній куртці, джинсах і білих рукавичках. Він також подбав про шолом, який надянув поверх сонцезахисних окулярів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

За даними Daily Mail, Пітт приїжджав до Джолі, щоб побачитися з дітьми. Діти тепер можуть спокійно відвідувати батька, який живе на одній з ними вулиці.

Ймовірно, що колишнє подружжя після примирення обговорювали наближається день народження близнят Нокса і Вів'єн, яким скоро виповниться 12 років.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Алія Шокат розповіла про роман з Бредом Піттом – "Ніби ти в школі і опинився голим...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анджеліна Джолі вперше за карантин вийшла на вулицю: як зараз виглядає голлівудська зірка.

Також портал Знай.uа писав, що Анджеліна Джолі і Бред Пітт помирилися заради дитини.