Відома в Інтернеті Валерія Лук'янова під ім'ям “українська/одеська Барбі”, яка роками вибудовувала собі образ фріка, змінила сферу діяльності, проте продовжує активно експлуатувати свою зовнішність. В останньому пості, який жінка виклала на особисту сторінку у соціальній мережі “Instagram”, колишня Барбі у спортивному топі, навушниками у вухах та окулярах стоїть абсолютно мокра посеред кімнати. Підпис до фото в першу чергу пояснює, що вона бігала під дощем. Окрім того, вона раділа, що дощ падає на неї, бо це давало сил, провокувало спогади і т.д.

Друга частина підпису до фотографії корелює з теперішньою професійною діяльності ексБарбі: за її словами, вона медіум, масон, метафізик і трансгуманіст. Тому друга частина говорила про лінії долі, невідому Марію і передачу сил: “Енергії виявилося дуже багато. І Марія запропонувала мені її віддати. Але я вирішила поки почекати, хочу зустрінеться з нею в астралі і там вирішити. Такі речі в цій мірності робити краще не поспішати. Тут мало що зрозуміло, а там є ясність”.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, одеська Барбі шокувала кардинальною зміною способу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що одеська Барбі вивалила соковиті персики в спортзалі.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Барбі зганьбила матір тільки одним фото.