Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже тривалий час живе і будує кар'єру в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео у своєму Instagram. Так, в цей раз співачка показала у соцмережі спекотне пляжне фото, на якому з'явилася в спокусливому образі і еротичній позі.

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася на красивому пляжі, куди прийшла в сексапільному суцільному купальнику в червоно-білу смужку. Цей наряд красиво підкреслив її апетитні форми і красивий загар. Волосся Ганни зібрані в недбалу зачіску, на обличчі немає макіяжу, вона млосно дивиться в камеру, витягнувшись на золотому піску. У підписі до кадру Сєдокова написала: "Вино є постійним доказом того, що Бог любить нас і любить бачити нас щасливими. Бенджамін Франклін". Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала щось тверде.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".