Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість порадувала публіку яскравим фото, на якому з'явилася в спокусливому пляжному образі у фантастичній локації. А в підписі до кадру зірка поділилася роздумами про те, які можливості подарував їй карантин.

"Пандемія внесла зміни у графік і ритм життя кожного з нас. Перший час було некомфортно без роботи, без звичного спілкування, швидкості, але зовсім скоро з'явилася легкість і бажання зупинитися і спробувати щось нове. Уже кілька тижнів я займаюся акторською майстерністю і це захоплює мене цілком і повністю. Багато читаю, проводжу час з дітьми. Насолоджуюся кожним моментом життя, ніби тільки зараз усвідомила кожну хвилину часу. Наскільки воно скороминуще. Кажуть, акторові, щоб змусити плакати глядача, потрібно накопичити в собі тисячі непролитих сліз. Напевно, і з життям також. Щоб відчути її, потрібно накопичити тисячі непрожитих днів", - відверто написала Лобода.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.