46-річний російський виконавець Андрій Губін, який через неврологічне захворювання був змушений завершити кар'єру, вперше за багато років виступив на сцені в Москві.

Так, музикант виконав у нічному клубі пісню з репертуару колеги Леоніда Агутіна "На сиреневой луне". Відео зі співаючим Губіним з'явилося в соцмережі Instagram.

"Роки роботи на естраді беруть своє, як не крути! Головне, завжди залишатися людиною☝🏽Скромний, добрий, зовсім простий і порядний! Глибока повага до цього артиста!" - написав у своєму Instagram співак Ілля Бардо.

Шанувальники відзначили, що Губін став виглядати ще молодшим.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Який він чудовий! 15 років немає його на сцені, а пісні живуть, люди чекають", "Це щастя – почути і побачити, нарешті, Андрія знову з мікрофоном у руці і співаючим. Дякую за відео! І якнайшвидшого повернення Андрію!", "Голос, який не переплутаєш! Ми дуже скучили!"; "Ті самі очі! Просто бальзам на душу!" - прокоментували зворушливе відео фанати.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, за словами Андрія Губіна, його хвороба постійно прогресує, а настирлива увага з боку шанувальників його нервує.

Як повідомляв портал Знай.uа, свіжі знімки з Андрієм Губіним викликали фурор у мережі.

Також портал Знай.uа писав, що в мережі опублікували унікальне фото 46-річного виконавця хіти "Хлопчик-бродяга" Андрія Губіна.