Зірка 90-х російський співак Андрій Губін шокував шанувальників розповіддю про важку хворобу, з якою бореться вже багато років.

Про це пише Рoliteka з посиланням на російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що Андрій Губін зник зі сцени раптово. Як з’ясувалося пізніше, співак пішов із шоу-бізнесу на початку 2000-их і повернувся до себе на батьківщину. Увесь цей час він вів замкнутий спосіб життя.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Як розповів 44-річний Губин в телеефірі популярної в Росії програми, продовжувати кар’єру співака йому завадило неврологічне захворювання, яке супроводжується сильними нападами.

Артист повернувся в Уфу. Йому доводиться підтримувати себе медикаментами. Губін розповів, що лікарі "давно поставили на ньому хрест" і за всіма прогнозами він давно повинен був "загнутися", проте сам співак налаштований на боротьбу з хворобою. Він багато часу проводить в спортзалі, а також займається самоосвітою.

Хвороба вперше проявилася після смерті батька, розповідає Губін. Саме тоді в області лицьового нерва з’явилися страшні болі. Лікарі дійшли до висновку, що психосоматика є пусковим механізмів цих нападів.

В інтерв’ю на ток-шоу на питання з приводу продовження творчої діяльності Губін відповів, що для повернення на сцену йому треба перш за все одужати.

Наразі Андрій Губін живе в Уфі, де народився і виріс. Його життя далеке від мажорного. Співак виживає за рахунок надходжень від використання авторських пісень, а також на накопичення, які він встиг зробити під час кар’єри на сцені.

Перший альбом Губіну допоміг записати зірка російської естради Леонід Агутін.

Альбом "Хлопчик-бродяга", який вийшов в 1996 році популярним став відразу ж після виходу. У співака з’явилися мільйони прихильниць, він виступав на всіх концертних майданчиках і був бажаним гостем всіх збірних концертів. Автор і виконавець став записувати один хіт за іншим, збирав повні зали, не відчував нестачі в шанувальницях.

Незважаючи на популярність, співак так і не зміг знайти ту, яка народить йому дітей. Незважаючи на численні романи з колегами по цеху, підопічними і молоденькими виконавицями, серйозні відносини у нього були усього тричі. Ні родини, ні дітей співак не має.

Нагадаємо, російський співак Андрій Губін розповів про важке захворювання.

Як повідомляв раніше Знай.ua, 59-річний радянський актор Андрій Харитонов, відомий завдяки фільмам "Овод", "Таємниця чорних дроздів", "Людина-неведимка", бореться зі смертельним захворюванням.

Також Знай.ua писав про те, що стало відомо про смерть зірки радянської естради, пісні якого “зачіпали за живе” мільйони людей.