Українська телеведуча Ольга Фреймут поділилася з жінками та дівчатами правилами, яких повинна дотримуватися справжня панна в будь-якій ситуації.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram.

Так, багатодітна матуся, яка вже відзначилася знаннями правил етикету, а також поведінкою леді, відокремила п'ять основних правил, яких варто дотримуватися українським жінкам.

Ольга Фреймут, instagram.com/freimutolia/
Ольга Фреймут, instagram.com/freimutolia/

1. Не бігає за чоловіком, не пише та не дзвонить першою. Але вона легка, мов батист, радісна співрозмовниця та кокетунка. Панна не приймає запрошення на побачення зі сьогодні на завтра. У неї вечір зайнятий, хоча насправді вона залишиться вдома і читатиме.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

2. Не шкодує доброго слова. Вона запитає продавчиню фруктів біля дому, чи їй не спекотно. І звернеться до неї на ім'я. Вона не буде берегти найкращу посмішку для дирекції, бо начальству треба подобатися. Їй не шкода посміхатися всім однаково.

3. Не називає вбиральню туалетом, а спіднє трусами. Вона знає синоніми до слова "поміркованість" а також розуміє, що "кулінарія" наголошується на "А".

Ольга Фреймут, фото - https://www.instagram.com/freimutolia/
Ольга Фреймут, фото - https://www.instagram.com/freimutolia/

4. Не показує невпевненість. Замість фрази "чи можу я попросити дозволу показати мені он той очіпок", або "вибачте, будь ласка, але я б хотіла пересісти подалі від сонця", панна чітко формулює свої бажання: "дайте, будь ласка, очіпок" та "я пересяду, бо сонце надто палюче".

5. Рівно тримає спинку, навіть якщо життєві клопоти буревієм зносять з ніг.