Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною дітьми Гаррі і Лізою, які не дають занудьгувати ні зірковим батькам, ні численним шанувальникам.

Так, артист показав, як син і донька вчаться плавати у їх критому басейні, оформленому під китайський імператорський палац. При цьому дівчинка Ліза талановито балансує на досці і відмінно пірнає, а Гаррі тим часом "осідлав" плечі гордого батька сімейства і ухиляється від значного напору міні-водоспаду. Максим також зазначив, що всі ці веселощі знімає на камеру саме кохана дружина Алла.

Переходимо до водних процедур 😃💦🏊🏻

Фолловери не пройшли повз: "Чудові малята !!!😍😍😍❤️Не перестаю тобою захоплюватися!Який же ти МОЛОДЕЦЬ ! 👍🏽👍🏽 @maxgalkinru", "Клас, Гарік і Ліза це диво дітки, за якими спостерігати приносить величезне задоволення. Вони справжні діти, без выпендрьожа і пафосу. Вони , принаймні через екран, виховані, розумні і просто божественні 😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Максим , Ви 👍👍👍!!! Багато часу приділяєте дітям !!! Супер тато !!!", "Привіт! Дуже приємно за вами спостерігати . Здоров'я вам і всій вашій родині 🌞", "Щаслива Родина😍👍".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще