Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість поділився новим відео, де позував для столичного бренду сонцезахисних окулярів Gara, ставши на якийсь час моделлю і амбасадором аксесуарів. Так, артист не приховував емоцій для ролика - радісно кривлявся, показував язика, танцював і навіть фліртував на камеру.

Ви просто подивіться на цю колабу Gara x Dantes !!!! Трохи побуду - амбасадором Gara)))

Фолловери, в тому числі зіркові друзі Володимира, залишилися в захваті: "Нереальна зйомка!!!!!!", "Як так виходить, що ти все гарнішажш з віком?", "Господи, яке кривляння! 🐕💦", "Вова , я трохи подивився . Можна ще я довше подивлюся ?", "Яка краса😍", "ОХ І КАЙЕФ", "Вова, годі бути таким класним, плз :((", "Дантес завжди неперевершений".

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

А раніше Володимир Дантес поділився новим кадром, де позував разом з дружиною серед пальм в райській Домінікані, куди подружжя літали відпочивати ще взимку. Так, артист трепетно привітав кохану з їх п'ятою річницею 8 липня, адже пара святкує так зване "дерев'яне" весілля.

Варто відзначити, що Надя Дорофєєва та Володимир Дантес одружилися у 2015 році, а ось жити разом почали набагато раніше - аж 8 років тому. До речі, Володимир робив пропозицію красуні цілих три рази.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.