Наталія Орейро – зірка латиноамериканських серіалів 90-х, жива і яскрава акторка, талановита співачка і модель. Ця пекуча красуня особливо запам'яталася глядачам по серіалу "Дикий ангел", в якому зіграла головну роль. За розвитком стосунків героїв Орейро і Факундо Арани стежив увесь світ, в тому числі й українці. Ім'я Мілагрос – так звали героїню Орейро – приросло до актрисі і стало невіддільним. У тому ж році на екрани вийшла романтична комедія "Аргентинець в Нью-Йорку", що поклала початок музичної кар'єри Орейро. Вона записала для стрічки пісню "Que si, que si", яка згодом увійшла до її дебютний альбом.

43-річна актриса активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими публікаціями зі свого життя. Так, в цей раз Орейро потішила шанувальників незвичайними фото, на яких позує у цікавій локації. Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася в спокусливому чорній сукні з широкими білими рукавами, декороване незвичайним поясом. Волосся Наталії трохи завите, незвично укладені і прикрашені кокетливими білими шпильками, а на її обличчі яскравий макіяж з червоною помадою. Треба сказати, що актриса виглядає на цих знімках чи не дівчинкою-підлітком. У підписі до публікації зірка написала: "El lunes es el día que más me cuesta... por suerte tenemos @gottalentuy. Понеділок – день важкий... На щастя, сьогодні @gottalentuy". Фанати почали активно обговорювати її новий образ, засипає компліментами в коментарях, деякі запитують актрису її рецепт молодості, адже виглядає вона дійсно дуже свіжо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, "Дикий ангел" Орейро показала "крила" на червоній доріжці.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Дикий ангел" Орейро націлилася на місце Депардьє.

Також портал "Знай.ua" писав, що Наталія Орейро переключилася на футболістів.