Олексій Потапенко – відомий український виконавець, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", а також батько прекрасного сина Андрія, який з'явився в минулому шлюбі артиста з Іриною Горовий. Потап активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами. Так, в цей раз він показав фанатам цікавий знімок, на якому з'явився в компанії змужнілого сина Андрія.

Як видно, Олексій зобразив себе і дитину сам, вони, мабуть, тільки-но займалися спортом, грали з м'ячем, або тільки збираються це робити. На прогулянку Потап вийшов у чорному вбранні – шортах і футболці з принтом, а його син у подібному вбранні, тільки з іншого написом на футболці. Андрій тримає в руці м'яч, і серйозно дивиться в камеру, як і сам Олексій. У підписі до кадру Потап написав: "My squad @potapchiq #squad".

Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію репера, засипаючи його компліментами в коментарях до публікації. Багато відзначили, що син дуже схожий на зіркового татка, а деякі вважають, що Потап на цьому фото виглядає дуже молодо. "Ви круті, будьте щасливі хлопці", "Що ж так швидко діти ростуть", "Спорт сила", "Син копія мама", "Малої копія мама", "Красиво жити не заборониш", "Круті", "Круто", "Який вже дорослий", "Малої класнючий", "Який красень росте", "Копія мама", "Красунчик малий", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Потапа з сином.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.