Донька актора творчої студії "Квартал 95" Євгена Кошового похвалилася дорослим образом на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Так, 12-річна Варвара Кошова опублікувала серію свіжих знімків. Донька гумориста вирішила перевтілитися у фотомодель, демонструючи різні наряди на тлі моря.

На перших кадрах Варя позує в бежевій сукні максі, зухвало задерши ногу на огорожу судна. До речі, вбрання виглядає більш підходящим для дорослої жінки, ніж для юної школярки.

Пізніше донька Кошового приміряла незвичайну синю сукню, яка також робить її старшою.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Завдяки професіональному макіяжу і дизайнерськими нарядами юна Варвара на знімках виглядає дуже дорослою. Шанувальники дівчата позитивно відреагували на її фотосесію.

"Красуня", "Як порцелянова лялька дуже красива", "Дуже красива", "Вовчиця вийшла на полювання", "Вау", - прокоментували користувачі соцмережі під публікаціями Варі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Варя схожа на батька" – дружина і донька Кошового влаштували фотосесію посеред поля. Так, на сторінці студії "Квартал 95" в Instagram опублікували два знімки з милої весняної фотосесії в полі дружини і доньки актора Євгена Кошового.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Кравець, яка багато років працює в студії "Квартал 95" і очолює новий проект "Жіночий квартал", оприлюднила фотографії своїх "янголів".

Також портал Знай.uа писав, що Олена Кравець досить рідко ділиться з шанувальниками знімками своїх двійнят Каті та Вані. Однак на цей раз знаменитість зробила виняток. На фото маленький Ваня відображений біля панорамних вікон будинку на березі річки. Його погляд спрямований на сонце.