Другий сезон кулінарного проєкту "МастерШеф. Професіонали" підходить до кінця. Вже в цю суботу, 18 липня, телеглядачі каналу СТБ дізнаються ім'я переможця.

До фіналу дійшли: Едуард Канарян, Олександр Цвігун, Євген Грибеник, Давид Данієлян і Владислав Ярмаков. Судді проєкту готують учасникам останнє і найбільш складне випробування.

Судді МастерШеф. Професіонали-2, фото: СТБ
Судді МастерШеф. Професіонали-2, фото: СТБ

Цього разу шефи будуть готувати страви з інгредієнтів, які використовували на кастингу.

"Саме ці продукти дали їм квиток туди, де вони перебувають зараз. Але вони пройшли великий шлях, змінилися і багато чому навчилися. Тепер можуть показати зовсім інший рівень. Завданням буде приготувати з інгредієнтів кастингу кардинально іншу страву", - зазначив Ектор Хіменес-Браво.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що у Євгена були язички ягняти з пюре з гарбуза та цитрусовими, пюре з батату та желе з тархуна.

У Владислава – качина грудинка з обвугленим бананом та зеленим птітімом.

Едуард готував баклажан з йогуртом, маринованими грибами шіїтаке та маш бобами.

Давид робив каре ягняти з двома видами пюре нуазет.

Олександр – курячі "трюфелі" з піною з паленої цвітної капусти з цибулею.

Оскільки учасники змінилися за час проєкту, то інгредієнти теж можуть мінятися. Але до свого набору продуктів шефи можуть додати тільки один новий інгредієнт.

Фінал МастерШеф. Професіонали-2, фото: СТБ
Фінал МастерШеф. Професіонали-2, фото: СТБ

Хто зможе здивувати суддів - покаже останнє випробування проєкту.

Троє з п'яти потраплять у суперфінал, де повинні будуть продемонструвати всю свою майстерність, щоб стати заслуженим переможцем другого сезону професіоналів.

Вмикайте 18 липня о 19:00 СТБ, щоб не пропустити фінальну кулінарну битву сезону.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що напередодні фіналу проєкт покинула Юлія Жигуліна. Учасниця "МастерШеф. Проффесіонали-2" не змогла впоратися із завданням.

Вона зізналася, що не очікувала того, що зможе дійти так далеко. Звичайно ж, їй дуже прикро, що "злетіла" за крок до перемоги.

"Так, я розуміла, що аж ніяк там не найсильніша, але після екватора вже говорилося більше не про професіоналізм, а про удачу і те, як міркувати швидше, ніж інші", - зазначила вона в інтерв'ю каналу СТБ.

Також Знай.uа повідомляв, що Ектор Хіменес-Браво розповів, чому досі не одружився і що думає про українських жінок.

Його колега, Володимир Ярославський розкрив деталі особистого життя спеціально для Знай.uа. Крім того, він прокоментував, навіщо учасникам проєкту придумують такі божевільні завдання.