Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, розмістивши нову яскраву серію відео з райського острова Балі, на YouTube-каналі, де разом зі своєю командою і друзями пробула аж 8 тижнів ще взимку. Так, артистка зізналася, що встигла написати цілий альбом і навіть зняти кліп, познайомитися з новими людьми, гарненько відпочити від метушні.

Третій випуск пригод Олени як раз присвячений написанню альбому, що виглядає не так просто, як здається.

А ЯКШО ПО-РЕПЕРСЬКИ? ⠀ Кожен день нова музика, кожен день різні ідеї та тексти, безліч слів та мелодій, інколи хотілося просто лягти і закрити обличчя подушкою — мене нема😂 ⠀ Пішли перші записи, перші демки. Я вислуховувала то сотні разів, аби зрозуміти — чи дійсно то є саме те. ⠀ Багато робіт @teejaymusic ще досі є в нашій переписці — може для них буде інший час. А наразі — альбом, альбом, альбом❤️ Доречі, вам подобається музика, яка звучить протягом серії? ⠀ Третій епізод щоденників з Балі вже на моєму ютуб-каналі🔥 ⠀

Фолловери не пройшли повз: "Альонаааа молодець!!!!", "Молодчина. Успіхів тобі! 🖐️Твоя музика повинна качати.. 💪🙏", "Обожнюю тебе та твій чудовий характер! 💕", "Примадонна 🔥❤️😍👍", "Клас, яка ти позитивна😍😂".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Alyona Alyona здивувала українців раптовим зізнанням - красуня, яка відома не тільки своїм талантом, але і відсутністю комплексів з приводу пишних форм, вирішила схуднути. Так, артистка виставила яскравий кадр в спортивних лосинах і футболці, а на шиї у неї висіло відразу кілька сантиметрових стрічок. Олена пояснила, чому пішла на такий крок - 15 червня після дня народження дівчина глянула на ваги і засмутилася - на них були 127,5 кілограм.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше