Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами в своєму Instagram. Цього разу красуня показала яскраві кадри з нової фотосесії, на яких позує в цікавому образі на тлі красивого заходу сонця.

Як видно, перед камерою Алла з'явилася у цікавій локації, вона стоїть на причалі біля самої води і гарно позує на фантастичному фоні. На прогулянку вона вийшла в довгому білому платті цікавої фактури, поверх якого накинула таку ж кофту. Волосся моделі розпущені і трохи розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж, вона кидає в камеру хижі погляди. До речі, на одному зі знімків Алла відображена разом з сином Марком, вони сидять на причалі і милуватися красивим заходом сонця. Фолловери кинулися активно обговорювати нові фото дівчини, засипає компліментами і захопленими коментарями, деякі зазначили, що Алла сама на себе не схожа.

Раніше ми розповідали, що дочка Добкіна несподівано зізналася в коханні дівчині. Красуня показала яскравий кадр з нової фотосесії, на якому позує в цікавому образі, а в підписі до нього залишила забавне визнання в любові. Перед камерою Алла з'явилася у цікавій локації, а знята вона з вельми незвичайного ракурсу. Дівчина вийшла до фотографа в цікавому сірому піджаку, під яким видно щось чорне. Її волосся розпущене і трохи скуйовджене, а на обличчі легкий макіяж і сонцезахисні окуляри, вона пафосно дивиться в камеру. У підписі до кадру Добкіна написала: "Обожнюю цю дівчинку. Бо вона бачить мене, навіть не бачу я себе. @dlvphotooo спасибі @statusfg за мій наряд і @irushamakeup за мене красиву. Як вам?".

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.