Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, любить ділиться з фоловерів в Instagram фото з особистого життя. На цей раз новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша донька Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 19 років.

Так, дівчина виставила пікантний кадр, показавши, як коротає спекотні літні дні під яскравим сонечком, загоряючи біля басейну. Соня не впустила шансу засвітити розкішну фігуру, примірявши блискуче міні-бікіні брунатного кольору. До речі, красуня знову повернулася до натурального світлого кольору волосся, адже на деякий час пробувала себе в ролі шатенки.

On the land of Goddesses (На землі Богинь)

Фолловери залишилися в захваті: "Соня😍😍😍😘😘", "Красунечка 💜", "Дуже красиво😍😍😍", "Які гарні стегна!!!", "Woooow😍😍😍", "Неймовірна 😻😻", "Wow🔥Шикарна", "Хороша 🔥💣", "ууууу 🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Віра Брежнєва виставила трепетні селфі, на яких позувала в жіночому образі, примірявши вечірнє плаття на тонких бретелях з глибоким декольте, а також доповнивши вбрання намистом із перлів. Так, артистка навчила численних прихильниць хитрощів макіяжу в прямому ефірі, адже зазвичай фактично не використовує декоративну косметику, захоплюючи натуральною красою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше