Одна з найпопулярніших екс-учасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео в своєму Instagram. Цього разу дівчина показала кумедне фото, на якому з'явилася в компанії одіозного українського політика Михайла Добкіна, а в підписі до нього розповіла про їх інтерв'ю.

На новому знімку Раміна і Михайло Маркович відображені в красивій кімнаті, він обійняв її за плечі. Перед камерою дівчина з'явилася в широких синіх брюках цікавого фасону і ніжно-лілового блузці, її волосся красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж і мила усмішка. У подпсии до фото Есхакзай розповіла про новий інтерв'ю.

"Михайло Добкін @dobkinmm – герой нового випуску #ходятслухи. Про таких кажуть МУЖИК, і нічого спільного з тим самим роликом ВЖЕ ця людина не має почуття гумору. Та ні, мені ніхто не платив. Скажу більше, в цьому випуску немає реклами, так що я або піду в нуль, завдяки вашим переглядами, або в мінус. Але коли мені цікаво залізти туди, де важко, гроші йдуть на другий план. Про те самому відео, дружбу з Кернесом, останніх днів Януковича в Україні, політику Кучми і Порошенка, влада Путіна і Лукашенка, поправки до Конституції і вибори мера Києва. На чому зараз заробляє, перші гроші, робота вантажником і армія. Дивитися обов'язково! Цінність даного випуску, що зрозумілою мовою людина говорить про складних політичних процесах", - написала вона.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.