Актриса, зірка КВК, Comedy Woman і серіалу "Реальні пацани" Марина Федунків стала героїнею нового випуску шоу "Алена, блин!", який вийшов на YouTube-каналі Super 16 липня. Вона вперше відверто розповіла свою трагічну історію стосунків з другим чоловіком-наркоманом, який періодично бив її.

Марина зізналася, що ніколи і нікому, крім сестри, не розповідала про це, тому що сильно соромилася. Вона не хотіла розкривати правду, щоб захистити себе від публічної ганьби.

Марина Федунків, кадр з відео
Марина Федунків, кадр з відео

З першим чоловіком, з яким актриса прожила близько 12 років, стосунки не склалися через його зради. Федунків тоді почала будувати кар'єру в КВК, а чоловік в цей час почав водити коханок до них додому. Коли Марина дізналася про це, відразу ж пішла від чоловіка. Хоча вона каже, що він був дуже порядний, інтелігентний, начитаний, але м'якотілий і любитель випити.

"Ревнощі були творчі. Я тільки почала їздити по гастролях з КВК. А потім "хлопчик" взагалі загуляв. Він приводив додому… То якесь волосся білявки, а я була темна, то ще щось", - зазначила Федунків.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

З цим чоловіком вона підтримує стосунки досі, вітаючи одне одного зі святами. Він залишився жити і працювати в Пермі, звідки родом і сама Марина.

Наступні стосунки залишили на її серце величезну рану і принесли одні страждання.

"Я розумію, що я дурепа була, треба було раніше йти, - розповіла актриса, після чого розплакалася. - Просто 13 років викинути в нікуди. Просто жити з людиною-наркоманом".

За її словами, вона жаліла його, рятувала кожен раз, а він у черговому наркотичному дурмані міг і вдарити її. Прийшовши в себе, він вибачався і казав, що нічого не пам'ятає, що це все - наркотики.

"Як не рятувати? Ти ж коли любиш людину, робиш все, щоб цього не було. Я ж не розуміла, наскільки це серйозно. У мене в житті наркоманів друзів не було. У мене були мої ідіоти, творчі люди, які максимально травичку покурять, прибухнуть. А там просто жесткач був", - зізналася Федунків.

Все це вона згадувала, не припиняючи плакати. Піти від чоловіка вона не могла, бо боялася, що він у будь-який момент може померти від передозу.

Вона розповіла, що в нападах агресії чоловік бив її, крав гроші. На питання, чому вона про це мовчала, сказала, що вже була "трошки відома", будучи в КВК.

Крізь сльози вона зізналася, що у неї був струс мозку і перелом ноги. Можливо, ще щось, але договорити вона не змогла, не захотіла ворушити минуле.

"Мені було дуже соромно. А потім було страшно звернутися, коли він сказав: "Я тебе вб'ю нахрен. Тільки спробуй когось викликати, я тебе вб'ю". А потім я розумію, що він може це зробити", - поділилася Марина.

Зі зламаною ногою майбутня зірка Comedy Woman поїхала в Москву з Пермі, де жила на той час.

Розлучитися з чоловіком-наркоманом вона змогла вже після того, як померла свекруха і свекор, за яких вона дуже сильно переживала. Вона боялася, що її чоловік міг нашкодити і їм навіть.

"Я не уявляю, як я в принципі вижила в такій нервотрьопці, в такому стані. То з фінгалом під оком я приходжу на майданчик - ось в баню ходили, вдарилася. Мені простіше було сказати, що я напилася і вдарилася, ніж сказати, що мене лупить мужик, розумієте? Мені було дуже соромно в цьому зізнатися, і страшно!" - сказала актриса.

Зараз зірка самотня і з чоловіками дуже обережна. Наразі зйомки Comedy Woman припинені. Як зазначила Федунків, вона не знає причину, чому прикрили проєкт. Їй повідомили, що з осені, можливо, почнуть знімати нові випуски, але точної інформації немає.

Вона ж поки не нудьгує без роботи, почавши співочу кар'єру. Нещодавно вона випустила дебютний кліп на пісню "Лав стори", в якому знявся Микола Басков, колеги Марини з Comedy Woman, Наташа Корольова та інші артисти.

Композиція сильно нагадує манеру виконання Вєрки Сердючки. Федунків не стала заперечувати, що їй дуже імпонує українська суперзірка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві був помічений Вадим Галигін. Колишня зірка КВК прибув в українську столицю заради зйомок у фільмі.

Також Знай.uа побував на знімальному майданчику серіалу "Пес" і поспілкувався з кінологом і дресирувальником Віталієм Мусевичем. Він розповів, як готує до кіножиття своїх вівчарок.