49-річний син української естрадної співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко відправився до сонячної Одеси. Ймовірно, музичний продюсер вирішив відпочити на Чорному морі разом з сім'єю.

Свіжою фотографією з відпочинку Євдокименко поділився з аудиторією на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, син відомої співачки сфотографувався на iPhone в дзеркало, на якому білою фарбою було написано: "Ой, вей! Ви таки шикарно виглядаєте".

Варто відзначити, що Руслан виглядає на фото молодшим і задоволеним. На ньому чорна кепка і стильна спортивна куртка.

"Одеса гостинна, як ніколи! 😂👌🏼🌤" - написав продюсер.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Таки так, шикарно)))👏Гарного відпочинку", "Одеса❤️", "Руслан, Ви такий позитивний, розумний і красивий! Уклін Вашій матусі передайте від мене!", "Привіт з Одеси", "Ах, Одеса перлина біля моря!", "Одеса завжди гостинна👍", "Ласкаво просимо до нас😉", - прокоментували кадр користувачі соцмережі.

скріншот з посту Євдокименка в Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Руслан Євдокименко зробив екстремальне фото під час якоїсь із автомоторних прогулянок. Виявляється, син Софії Ротару є завзятим мотоциклістом. Чоловік позує біля мотоцикла на тлі поля, вкритого соняшниками.

Як повідомляв портал Знай.uа, Руслан Євдокименко поділився цікавою фотографією, яка відображає всі реалії нашого світу в період карантину через пандемію вірусу. На знімку він зістарив свою зовнішність у спеціальній програмі і у нього з'явилися глибокі зморшки та сива борода. На фото він позує на тлі пальм і океану.

Також портал Знай.uа писав, що Руслан Євдокименко поділився архівною фотографією своїх батьків, ніж зміг дуже зворушити свою аудиторію. На знімку можна побачити Софію Ротару з чоловіком Анатолієм Євдокименком.