Соня Євдокименко – внучка легендарної радянської та української артистки Софії Ротару. Дівчина вже побувала на обкладинках журналів, вона, як і бабуся, співає, а також навчається в Нью-Йорку, звідки викладає яскраві фото на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так і в цей раз Соня похвалилася милим кадром, зробленому в цікавій локації десь у дикому полі.

Як видно, на прогулянку дівчина вийшла в модному луці, який складається з сірих штанів і короткого білого топа, поверх якого накинула строкату сорочку, а вона доповнила свій образ забавною капелюшком. Волосся дівчини під головним убором розпущені і розпатлане вітром, а на її обличчі легкий макіяж. у підписі до кадру Соня написала: "Знайди мене, де дикі місця". Фолловери дівчата не пройшли повз і почали активно обговорювати її публікацію, засипає компліментами і захоплюючись цим милим чином.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.