Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість виставила серію стильних селфі зі свіжої фотосесії, позуючи в досить незвичному образі.

Так, артистка приміряла чорно-червону панаму і облягаючу футболочку коралового кольору, доповнивши вбрання ніжним денним макіяжем. При цьому Кароліна стояла на балконі, не приховуючи радісних емоцій, і трепетно посміхалася на камеру, разтоплюючи сердечка численних шанувальників.

💜 Як настрій, мої дорогі? 1, 2 або 3?

Фолловери не пройшли повз: "Кароліночка, як бачу вашу щиру посмішку🌞, очі💚💚 настрій ще краще стає☺Питання, як перестати милуватися вами?🤷‍♀️😍😍😍", "Ти красуня😍", "Капелюх бомба🔥❤️❤️👏👏👏", "Всі 1,2,3 ви прекрасна квіточка ❤️❤️❤️🌹🌹🌹🔝🔝🔝!Бажаю вам прекрксного настроя і дивного дня, наповненого щастям❤️💝🌺!@anilorak", "Настрій відразу ж піднявся після вашої посмішки! 😍 Дуже красива! ❤️", "Всі три👍 Красуня❤️👍😘🌺🌸🌹🌸🌺", "Дійсно Кароліна 👍👑", "Яка красуня! 😍❤😘 Лялечка! 😘", "Всі фотки класні 🤗 Красуня 💃".

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Ані Лорак також проводила яскраві експерименти зі стилем. Знаменитість приміряла блискучий костюмчик-оверсайз салатового кольору, суцільно всипаний стразами, а також бежеві туфлі на високих підборах. Кароліна засвітила розкішну струнку фігуру, над якою наполегливо працює, доповнивши вбрання вечірнім макіяжем з акцентом на очах і зібраним у хвіст волоссям.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.