Племінниця відомої естрадної співачки Софії Ротару, співачка і дизайнер Софія Хлябич, більш відома під псевдонімом Sonya Kay, порадувала своїх шанувальників трепетним знімком в Instagram. Знаменитість показала, як проводить спекотні літні деньки, відправившись на лавандове поле, щоб влаштувати невелику фотосесію, а також насолодитися красою природи і ароматом рослини. Так, артистка приміряла футболку-оверсайз і велосипедки сливового кольору, засвітивши струнку фігуру і зізнавшись, з чим у красуні асоціюється лаванда.

Запах лаванди - це запах доброї казки, теплого літа, хороших спогадів та спокою. 💜

Фолловери не пройшли повз: "Сонечка,чарівна і мила!🙂💗Гарне місце🙂👍", "Супер! Краса в красі!🥰🙏🙏", "І оберіг від молі гарний! Назбирайте в мішечок та покладіть в шафу, тільки вище аби кіт не дістав, бо почне гратись та нюхати.", "Боже ❤️❤️❤️❤️Лаванда, гірська лаванда наших зустрічей з тобою.... Найкраще фото дня 😍😘❤️", "Скільки років минуло , але пам'ятаємо Я і ТИ .😘😘😘😘 Відмінна хітова пісня тьоті Соні 😍❤️👍🌹🌹🌹🌹🌹", "принцесссааа😍😍😍", "Як красиво! Гарні кольори!!! 😍😍".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто відзначити, що зовсім недавно в житті Софії Хлябич відбулася радісна подія. 7 червня знаменитість і її обранець, хокеїст збірної України Олег Петров, якого красуня ретельно приховувала від чужих очей, зіграли пишне весілля. Святкування пройшло в готелі Fairmont у Києві в теплому колі рідних і близних, після чого новоспечені молодята відправилися в медовий місяць, обравши для цього Карпати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко опублікувала розкішне чорно-біле фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко показала милий знімок з прогулянки.

Також портал Знай.uа писав, що українська співачка Sonya Kay вразила шанувальників новими пікантними фото.