Український комедійний актор, співак і телеведучий Андрій Данилко, добре відомий під жіночим альтер-его Вєрки Сердючки, устами своєї героїні видав жарт про "плівки Деркача".

Вєрка Сердючка зі своєю мамою відвідала вечірку на честь 15-річчя шоу-програми "Світське життя". Народна улюблениця в інтерв'ю "Каті Осадчій" зізналась, що слухає плівки Деркача і розказала, що закликала його терміново зробити новий альбом.

"Ми слухаємо нові плівки Деркача. Я кажу, Деркач, треба терміново в iTunes новий альбом. Тисну твою руку і обіймаю", - розповіла Сердючка.

В мережі з'явилось відео з "інтерв'ю" Сердючки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що позафракційний нардепдеп Андрій Деркач разом із колишнім прокурором Костянтином Куликом оприлюднили 9 липня "плівки" - запис розмови людей із голосами, схожими на голоси Петра Порошенка та Джо Байдена, котра, нібито відбулася у 2016 році.

Ккім того, через кілька днів Деркач оприлюднив запис розмови людей із голосами, схожими на Петра Порошенка та Володимира Путіна, котра нібито відбулася у квітні 2015 року. У цьому записілюдина з голосом, схожим на Порошенка, привітала співрозмовника з голосом, схожим на Путіна, зі світом 1 Травня. Співрозмовники закінчують бесіду фразами: "Добре, Володимире Володимировичу. Тисну руку. Велике спасибі" і "Обіймаю. До побачення, давайте".

Автентичність записів не підтверджена. Деркач заявляє, що передасть плівки у правоохоронні органи.​

В "Європейській солідарності" назвала плівки грубо змонтованим фейком. У політичній силі Порошенка заявили, що дії Деркача є частиною "кремлівського плану із відбілювання Путіна, зняття з Росії відповідальності за агресію і перекладання її на Україну".

У свою чергу в Кремлі повідомили, що автентичність запису розмови у 2015 році підтвердити не можуть.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Деркач видав новий "компромат" на Порошенка

Як повідомляв портал Знай.ua, у Байдена відреагували на публікацію "плівок Порошенка"

Також Знай.ua писав, Зеленському прилетіло від Трампа за переслідування Порошенка - "Розмови записано росіянами..."