Депутат Михайло Добкін продовжує свою політичну діяльність, незважаючи на всі скандали, пов'язані з його персоною. Поки Добкін знаходиться у Києві, його родина залишилася в Харкові – місті, де раніше нардеп був мером.

Донька Михайла Алла Добкіна веде активну діяльність в соціальних мережах. Алла вже заміжня і має дитину, вона займається благодійністю, має власну картинну галерею, а також пропагує здоровий спосіб життя.

Нещодавно Алла опублікувала на своїй сторінці в Instagram нові фото, але вони не стосуються спорту чи її діяльності. На них донька Добкіна позує разом зі своїми подругами.

Дівчата сидять майже на тротуарі - на сходинці перед входом в якийсь бар. Порожні склянки, які стоять коло них, красномовно демонструють, чим дівчата займаються. У руках подруг Алли смартфони і судячи з підпису до фото, вони слухають гурт "Гриби".

Дівчата поводять себе досить відверто, обнімаються і цілуються.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Раніше донька Добкіна несподівано зізналася в коханні дівчині. Красуня показала яскравий кадр з нової фотосесії, на якому позує в цікавому образі, а в підписі до нього залишила оригінальне зізнання в любові.

Перед камерою Алла з'явилася у цікавому образі, а сфотографована вона з незвичайного ракурсу. Дівчина вийшла до фотографа в оригінальному сірому піджаку, який нібито розрізаний по швах. Її волосся розпущене і трохи скуйовджене, а на обличчі легкий макіяж і сонцезахисні окуляри.

У підписі до кадру Добкіна написала: "Обожнюю цю дівчинку. Бо вона бачить мене так, як навіть не бачу я себе. @dlvphotooo спасибі @statusfg за моє вбрання @irushamakeup і за мене красиву".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вагітна донька Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Як повідомляв портал Знай.ua, донька скандального Добкіна показала фотографію з мамою

Також Знай.ua писав, вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.