Мер'єм Узерлі – європейська і турецька актриса, що прославилася виконанням головної ролі у рейтинговому проекті "Величне століття". Артистці вдалося настільки яскраво втілити на екрані образ Хюррем-султан, що вже на наступний день після виходу серіалу вона прокинулася знаменитою. Тепер актрисі складно дізнатися горду Хюррем-султан – вона зробила пластику обличчя, змінила зачіску і здорово схудла.

На свіжих фотографіях в Instagram Мер'єм Узерлі виглядає досить молодо і стильно. А нещодавно актриса показала яскраві фото, на яких вона позує в улюбленому кафе за склянкою холодного лимонаду. Як видно, на прогулянку красуня вийшла у довгій білій блузці, яка частково заправлена в картату спідницю. При цьому найбільше уваги привертає кокетлива зачіска Мер'єм – її волосся зібране у два невеликих нирка, а на обличчі легкий макіяж і чудова посмішка. У підписі до публікації Узерлі написала: "Один з моїх УЛЮБЛЕНИХ, наш органічний апельсиново-імбирний лимонад". Фани в захваті від нового фото Узерлі, її засипають компліментами в коментарях до публікації, багато відзначили як молодо і свіжо вона тут виглядає.

До речі, раніше Мер'єм Узерлі показала свою найбільшу любов – доньку Софію. Актриса виклала трепетне фото, на якому показала свою маленьку дочку. Дівчинка затишно вмостилася поруч з мамою і обняла її, вони обидві ніби сплять. У підписі до світлини актриса написала: "Нехай Бог благословить всіх дітей в світі".

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.