Особистий фотограф легендарної Алли Пугачової, Роман Родін, опублікував архівну фотографію, на якій можна помітити ще зовсім юного музиканта Бориса Моїсеєва. Також на обличчі Бориса ще можна помітити густу бороду.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Роману Батьківщина в мережі Instagram.

Публікація Романа Родіна, скріншот: Instagram
Публікація Романа Родіна, скріншот: Instagram

"Впізнаєте? Це знаменитий склад "Експресії" Борі Моїсеєва в дев'яностих роках, коли я знімав фільм "Експресія" для Першого каналу. Робив шоу "Дитя пороку", - підписав публікацію фотограф.

Варто зазначити, що першу популярність Борису Моїсеєву як раз принесло тріо "Експресія". Наприкінці вісімдесятих років разом з двома дівчатами він виступав у клубах Італії, Франції та Америки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

А ось в кінці 2010 року Борис Моїсеєв переніс інсульт. З того часу він так і не зміг повністю відновитися. Музикант припинив з'являтися перед публікою. Зараз Борис Моїсеєв проводить кожне літо в своєму будинку в Юрмалі. Як розповідав його концертний директор Сергій Горох, музикант непогано себе почуває. Він на постійному зв'язку з друзями. При цьому мови про повернення на сцену, звичайно, не йде.

Також варто нагадати нашим читачам, що 24 березня відомий російський співак Олександр Буйнов відзначав свій ювілей – 70-річчя. На честь цього він вирішив розмістити відео-запрошення своїм близьким друзям і розповісти про своє лікування в період пандемії коронавірусу. Відповідні ролики виконавець розмістив на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, Буйнов повідомив про МДМ терапію, яку він проходить під час пандемії. Ця процедура допомагає поліпшити імунітет, а своїм здоров'ям і зовнішнім виглядом він вирішив похвалитися перед фанатами. Також співак поспішив подякувати фахівцям, які допомагають йому в цей складний час і запевнив, що це не є рекламою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, хвора Надія Бабкіна "пом'янула" Моїсеєва перед госпіталізацією.

Як повідомляв Знай.uа давно забутий Борис Моїсеєв заспівав на сцені з Пугачовою і заворожив публіку молодістю.

Знай.uа писав, "На Бориса Моїсеєва змахує": Наташа Корольова спантеличила невдалим фото мами.