Фанати легендарного музиканта Бориса Моїсеєва чекають, коли ж артист одужає і знову зможе повернутися на сцену. Востаннє Борис Моїсеєв виступав аж 4 роки тому.

Після двох інсультів відомий російський артист Борис Моїсеєв живе в повній самоті, від нього відвернулися друзі і знайомі. Про це розповів організатор його концертів Сергій Лавров у програмі "Ти не повіриш!".

"Я розумію, що це не той Борис Моїсеєв, який виходив і ух! Тобто, він одним клацанням підривав зал, і раптом це все пропало. І потихеньку почали відвертатися люди. Почали відходити продюсери, які з ним працювали, заробляли на ньому, промоутери та друзі, які були з ним поруч", - сказав Лавров.

Борис Моїсеєв

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Борис Моїсеєв проходив тривалу реабілітацію після важких хвороб. Чи вдалось артисту позбутись найстрашнішого, поки що невідомо.

"Він дуже сильна людина. При смерті він не перебуває. Він нерідко сидить один у чотирьох стінах. Він нічого не розпродає", - додав Лавров.

Галкін, Пугачова і Моїсеєв

Також Лавров відзначив, що Борис Моїсеєв нічого не розпродає і не бідує, бо він заслужений артист Росії і має пенсію 50 тисяч рублів.

До речі, так як Борис Моїсеєв припинив давати концерти, його основне джерело доходу стало закритим. Товариші співака розповіли, що заради того, щоб і далі жити розкошуючи, йому доводиться розпродавати своє майно. Але представник зірки спростовує таку інформацію.

Нагадаємо, Борис Моїсеєв до чортиків перелякав фанатів зовнішнім виглядом.

Як повідомляв портал Знай.uа, легендарну Інну Чурикову забрали в реанімацію прямо зі сцени.

Також портал Знай.ua писав, легендарні Вайкуле і Катамадзе об'єдналися заради однієї мети.