Популярна київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголюватися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала кілька яскравих літніх кадрів з відпочинку.

На знімках можна побачити, що Альона відображена на літній веранді десь в сосновому лісі, вона вмостилася з разом з ногами на стільці і явно дуріє на камеру. В руках у неї склянку з прохолодним літнім коктейлем, що виявляється у неї між ніг. На прогулянку вона вийшла в білому костюмчику, який складається з коротеньких шортів і вузькою футболки. Волосся дівчата розпущені, на одному з фото вона запустила в них руки, а на її обличчі легкий макіяж і усмішка. У підписі до публікації Омович написала: "1/2/3/4? Це до речі мої перші фото з смітником в профілі. Яке вам найбільше подобається? Голосуємо". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альони – деякі її хейтять, а інші захоплюються.

Раніше ми розповідали, що українська Кардашьян двома фото похвалилася 6-м розміром грудей і показала, як виглядала до пластики. На першій фотографії Альона запам'ятала собі в дзеркало на телефон, вона з'явилася перед камерою в спокусливому образі, демонструючи величезний бюст шостого розміру. Її об'ємну силіконові груди ледь прикриває короткий топік. Волосся дівчини акуратно покладені і прикрашені пов'язкою в тон топу, а на її обличчі яскравий макіяж. На другий архівної фотографії модель позує на вулиці, на ній червоний купальник-бікіні, тут у неї груди нульового розміру. У підписі до публікації Омович розповіла про пластику грудей.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.