Багато людей вже почали забувати про групу REFLEX. Проте віддані фанати досі пам'ятають їхні пісні. REFLEX – справжні секс-символи 1990-х років. І дівчата, які виступали у цій групі, до цих пір виглядають просто чудово!

Солістці REFLEX Irina Нельсон вже 48, і вона продовжує радувати своїх шанувальників приголомшливими фото свого тіла. На цей раз Нельсон опублікувала фотографію… з власного ліжка! Прекрасне тіло Ірини прикриває лише тоненька ковдра і подушка.

Сама Нельсон з яскравою посмішкою позує для своїх фанатів. “Я дуже дуже дуже дуже велика засоня... ☺️ Але наскільки. я люблю спати, настільки ж важливо для мене і прокинутися так, щоб все навколо було святково і сонячно”, саме так підписала свою фотографію Ірина Нельсон.


Передплатники відреагували на фотографію по-різному. Одні були у справжньому захваті: «Як сексуально», “Сама ніжність, Іринка”, “Навколо Вас так сонячно, бо ви – джерело світла”, писали фанати співачки. Інші засудили її за “награні” фото, звернувши увагу на макіяж Нельсон, а також на наявність прикрас. «Ось так прокинулася вся в макіяжі. Фальшива ви якась дівчина», писали незадоволені передплатники.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше любителька відвертих фотосесій Ірина Нельсон заслужила нагороду від Путіна.

Державні нагороди в Росії, як виявилося, роздають не тільки чиновникам. Майже заслужено їх отримують і попсові співачки, кар'єра яких вже практично підійшла до завершення.

Недавно орден "За заслуги перед Вітчизною" другого ступеня від президента РФ Володимира Путіна отримала солістка групи Reflex Ірина Нельсон. Артистка більше запам'яталася відвертими фотосесіями, ніж своїми піснями, однак сама запевняє: причина нібито тільки в професіоналізмі.

Учасниця Reflex зовсім іншої думки про нагороду: свою групу вважає "ультрамодного", красується щільним гастрольним графіком і соціальними проектами, з якими нібито збирається оздоровити націю.

Як повідомляв портал "Знай.uа", російський режисер вийшов у море під українським прапором.