Відома українська артистка Оля Полякова жорсткого посварилися з власною донькою Машею через те, що остання не захотіла віддати їй телефон та звинуватила меншу сестру Алісу в тому, що вона переглядає відеоролики для дорослих.

Відповідні кадри зі сваркою оприлюднила сама артистка на власній сторінці в Instagram.

Відтак, на кадрах, які потрапили в мережу, можна помітити, як все розпочалося з того, що Полякова близько першої ночі прийшла в кімнату до доньки, аби остання віддала свій телефон, який заважає їй спати. Щоправда, Маша цього зробити не захотіла та почала скандалити, що смартфон залишиться при ній, і спати вона не хоче, бо нібито ще рано.

В результаті через деякий час до сварки приєдналася менша донька Полякової – Аліса, яка встала через шум в будинку. Своєю чергою це не сподобалося Маші, яка звинуватила останню в тому, що вона дивиться "порно", а в підтвердження своїх слів запевнила, що бачила історію браузера.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Усі дивляться порнуху, навіть ти дивишся порно. Я бачила навіть те, як батько дивиться порно. Аліса дивилася порно", - заявила Маша на ролику, який злили в мережу, для матері.

Водночас Полякова почала сміятися та запитала, чи Аліса дійсно переглядала відеоролик для дорослих. В цей момент старша донька знаменитості вчергове наголосила, що не віддасть телефон та покинула кімнату. Чим закінчилася дана історія – невідомо, адже на цьому моменті ролик обривається.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Полякова отримала серйозну травму на виступі — рятували з анестезією

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.